Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Fényapó projekt

 

Fényapó villanyt kapcsol, avagy hogyan győzte le Sam félelmét a sötéttől 

fenyapo_elolap.jpgEgy mesekönyv, amely segíthet gyermekének éjszakai félelmei legyőzésében. Kapcsolódjon be a Mary Coffman által írt "Uncle Lightfoot Flip that switch" önsegítő könyv (http://afraidofthedark.org/) magyar változatának hatékonyság vizsgálatába. Ez egy szuper lehetőség az Ön és gyermeke számára, hogyha óvodás gyermeke:

  • intenzív sötéttől való félelemmel küzd,
  • elmúlt már 4 éves és
  • nem részesül rendszeres pszichológiai, pszichiátriai vagy neurológiai ellátásban.

Jelen felületen a kutatás kontroll csoportjába lehetséges jelentkezni. Ez azt jelenti, hogy egy összetett, összesen 20 hetet felölelő felmérésben szükséges részt venni, amely teljes egészében interneten valósul meg.

A vizsgálat befejeztével a résztvevőknek ajándékba adjuk a Fényapó villanyt kapcsol, avagy hogyan győzte le Sam félelmét a sötéttől című mesekönyvet. A könyvet Budapesten, Győrben, Pécsett, Szolnokon és Szegeden személyesen, illetve postai úton (a postaköltség térítésének ellenében) lehet majd átvenni.

A kutatásról részletes tájékoztatót olvashat, majd pedig jelentkezését is beadhatja, a követkető linken: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScGjoAc1vM961qzp38S_TgwBDJvnrATXnDR375eYBwh7d6WdQ/viewform?usp=sf_link

 

 

 

 

A kutatási projekt az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj (NTP-NFTÖ-16) finanszírozásában valósul meg.

ntp_72_rgb.jpg